Sport plannings apps

Vinden jullie het soms ook knap lastig om voor een wedstrijd voldoende bemanning in de sloep te krijgen? Om hier een beetje in te ondersteunen zetten we hieronder een paar apps, die bij het organiseren van jullie teamactiviteiten kunnen helpen, op een rijtje.

Wil je jouw ervaringen met een van de apps delen, vul dan hiervoor een contactformulier op de site in, dan kunnen we de informatie weer verder verbeteren.

Gebruiken jullie een andere app, laat het vooral weten, dan voegen we die aan het rijtje toe. Zo helpen we wellicht weer anderen hun activiteiten beter te plannen.

De Spond app heeft veel mogelijkheden. Zo kun je via de app jouw team samenstellen, activiteiten plannen, uitnodigingen en herinneringen versturen, bestanden opslaan, berichten versturen, betalingen regelen, notificaties versturen, beschikbaarheidsverzoeken versturen.

mySportsplanner.com is de online planner om sporten in teamverband efficiënt te organiseren. Sporten in teamverband vergt vaak een hoop geregel. Wanneer wordt er getraind? Aan welke wedstrijden doen we mee? Zijn we compleet? Wanneer hebben we een teamuitje? De meeste teamleden hebben er immers nog een baan, studie of andere zaken naast. Met mySportplanner.com kun je eenvoudig plannen en communiceren.

Met sportplanner zal je in dezelfde app alle informatie over je team of je roeiers hebben. Zo kun je de aanwezigheid van roeiers controleren, maak je trainingsplannen, maak je een oneindige lijst van oefeningen en trainingsroutines, controleer vooruitgang en communiceer je met teamleden.

Met Teamy ben je altijd op de hoogte van wie er wel en niet aanwezig is. Iedereen die zich een paar dagen voor een activiteit nog niet hebben aangemeld, ontvangen hiervan een seintje. Hetzelfde geldt bij wijzigingen in het programma. Maar met Teamy kun je nog veel meer doen, zoals automatisch programma’s van verschillende sportbonden importeren, een limiet instellen voor het aantal deelnemers per evenement, aanmelddata en deadlines instellen, berichten uitwisselen om de communicatie centraal te houden, taken aanvragen of toewijzen aan teamgenoten, bijvoorbeeld om te informeren wie de auto beschikbaar heeft, teamstatistieken bijhouden over aanwezigheid en voltooide taken, jouw programma koppelen aan je persoonlijke agenda, notificaties aanpassen naar eigen voorkeur (zowel voor gebruikers als teambeheerders) en meerdere accounts tegelijk beheren.

Stack Team app (IOS/Android/web)

Stack Team App is een gratis en veilig platform waarmee elke sportclub in minder dan 10 minuten hun eigen aanpasbare smartphone-app kan maken. Het bevat ook een gratis website die dynamisch wordt bijgewerkt met uw app.

Als jouw team een ​​app-download Stack Team-app heeft gemaakt, meldt je dan aan en word lid van jouw team. Ga naar www.teamapp.com om uw eigen Stack Team-app te maken.

Heb je een vraag?

Stel je vraag door ons een mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Heb je een vraag?

Stel je vraag door ons een mail te sturen of het contactformulier in te vullen.