Komend weekend: ZwarteWaterRace

Op zaterdag 9 september 2023 wordt de 24e editie van de ZwarteWaterRace gevaren. De race voor roeisloepen wordt georganiseerd door sloeproeivereniging Zwarte-Water. 

De race dankt haar naam aan het water waarop gevaren wordt: het Zwarte Water. De sloepen starten en finishen in de Kolksluis, in het centrum van Zwartsluis. De route is naar Genemuiden, daarna langs de Kolksluis richting Hasselt en weer terug naar Zwartsluis, over een afstand van ongeveer 14 kilometer. Roeien over rustig bevaren, kalm en breed vaarwater. Kortom: de basis voor een “echte wedstrijd”, want de race biedt volop mogelijkheden om de strijd met elkaar aan te gaan en het publiek spektakel te bieden. Mocht je komend weekend zelf (de ZwarteWaterRace) niet varen, ook voor toeschouwers en fans is de race zeer de moeite waard!

De race is genomineerd voor de Dames en Heren Hoofdklasse en Dames en Heren 1e en 2e klasse en is ook te volgen via sportvolgen.nl. Ga voor meer informatie naar https://www.zwarte-water.nl/zwartewater-race/ of zwartewaterrace@zwarte-water.nl

Deel dit artikel

Heb je een vraag?

Stel je vraag door ons een mail te sturen of het contactformulier in te vullen.